Tulevaa toimintaa

Tapahtumakalenteri

   Toimistomme sijaitsee osoitteessa Kuninkaankatu 39. Kokoukset pidetään siellä, ellei muuta mainita! Kesällä hyvällä säällä saatamme siirtyä ulkotiloihin kokoustamaan.

   Tulevat kokoukset:
    
   • Keskiviikkona 3.6. klo 17, PIKNIK Koskipuistossa!


   Kaikki tapahtumamme ovat kaikille avoimia sekä ilmaisia, ellei toisin mainita. Lisäinfoa voi kysellä osoitteesta tampere@vegaaniliitto.fi tai puhelimitse: 044 0777 408.

   Kokoukset

   Kokouksissa suunnitellaan tulevaa toimintaa, ja niihin ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan vaikka vain kuuntelemaan!

   Kokkailuillat

   Kokkailuilloissa tehdään yhdessä hyvää ruokaa ja opitaan uusia keittiöniksejä porukalla. Iltoihin ilmoittaudutaan etukäteen osoitteeseen tampere@vegaaniliitto.fi. Kokkailuillan hinta on 5 euroa henkilöä kohden.

   Aikuisten vapaa-ajan kerhot

   Kerhoja kaikille kädentaidoista kiinnostuneille! Neulotaan, leikataan ja liimataan, tai maalataan - tule mukaan mukavan tekemisen pariin! 

   Peli-iltoja! 

   Tule pelaamaan lauta- tai muita pelejä rennossa seurassa! 

   Piknikit

   Piknikeillä toimitaan nyyttäriperiaatteella eli jokainen tuo mukanaan jotakin ja vastavuoroisesti pääsee syömään muidenkin eväitä. Piknikruokien tulee olla täysin vegaanisia eli valmistettu kasvikunnan tuotteista. Piknikeillä on säävaraus eli kovin sateisella ja myrskyisällä säällä piknik jätetään järjestämättä.